Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους στα Σούπερ -Μάρκετ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων, με αφορμή την εξαγγελία των σωματείων εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων, να οριστεί η Τετάρτη 15 Απρίλη, ημέρα πανελλαδικής δράσης, εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους στα Σούπερ -Μάρκετ.

Ακόμα ένας κλάδος στην πρώτη γραμμή. Με τους εργαζόμενους να εργάζονται με αυτοθυσία για να εξυπηρετούν τους καταναλωτές. Σε συνθήκες πολύ σκληρές, με υψηλή εντατικοποίηση, χωρίς επαρκή μέτρα προστασίας, χωρίς την απαραίτητη ξεκούραση αλλά και με αυξημένη την εργοδοτική πίεση και αυθαιρεσία. Με τους ήδη τσακισμένους μισθούς και με εργασιακές σχέσεις λάστιχο, σήμερα βρίσκονται εκτεθειμένοι στον ιό και αύριο στην ανεργία.

Οι εργαζόμενοι στα Σούπερ -Μάρκετ, στις 15 Απρίλη, υψώνουν τη φωνή τους για να μη γίνονται τα καταστήματα «υγειονομικές βόμβες». Υψώνουν τη φωνή τους, για να υπερασπιστούν την υγεία τη δική τους και των οικογενειών τους, τα δικαιώματά τους.

Ο αγώνας τους αλλά και οι κινητοποιήσεις άλλων κλάδων, εν μέσω πανδημίας, είναι εφόδιο για να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης. Για να μας βρει η επόμενη μέρα, πιο δυνατούς και αποφασισμένους να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την επιδημία και την «κρίση».

Μένουμε Δυνατοί.

14/04/2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s