Από μηχανής…. Covid _ 19!

 Προσλήψεις 50 μόνιμων αστυνομικών στην Κέρκυρα, για να συνδράμουν στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας, εξήγγειλε πριν από λίγες μέρες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης, μετά τη σύσκεψη με την κ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και διάφορους διοικητικούς φορείς!

50 Μόνιμοι αστυνομικοί στην Κέρκυρα και ακολουθούν και άλλοι στη Ζάκυνθο!

Ξανατονίζουμε, ΜΟΝΙΜΟΙ αστυνομικοί!

Και πάλι, για όποιον δεν κατάλαβε, οι μόνιμες προσλήψεις δεν αφορούν Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ένα αίτημα που ξεπηδά υπό κραυγή αγωνίας από την κοινωνία και από τους φορείς της Υγείας. Δεν αφορά μόνιμες προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας στα σχολεία. Δεν αφορά προσλήψεις προσωπικού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Σ’ αυτά τα αιτήματα η κυβέρνηση και οι βουλευτές της Ν.Δ. δε σφυρίζουν απλά αδιάφορα, αλλά φέρνουν και επιχειρήματα, του τύπου: «μετά από τον κορονοϊό, δεν τους χρειαζόμαστε»!!!

Μα το πρόβλημα της έλλειψης όλων των παραπάνω υπήρχε και προ covid εποχής κύριοι, όπως θα υπάρχει και μετά. Μην κάνετε τον Αλέκο! Μας εξαγριώνετε!

Εσείς και όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν έως τώρα από τούτο τον τόπο φροντίσατε για την αποψίλωση αυτών των κλάδων και δε φροντίσατε μόνο γι αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης…..

Σας έχουμε όμως πάρει χαμπάρι κι εμείς κύριοι.

Θέλει ο αυταρχισμός σας να κρυφτεί και η αστυνομοκρατίας σας δεν τον αφήνει!

Αφού  φάγαμε με το κουτάλι 10 χρόνια μνημόνια, αφού μας φέρατε στα όριά μας με τον κορονοϊό, εφαρμόζοντας το σύστημα «άνοιξε-κλείσε και βλέπουμε», αφού ακολουθήσατε την επιλεκτική εφαρμογή μέτρων, αφού οδηγήσατε σε απελπισία την κοινωνία με τις αποζημιώσεις ψίχουλα, αφού αντιληφθήκατε ότι η μετα-covid εποχή θα είναι μαύρη εποχή για τους εργαζόμενους και θα υπάρξουν αντιδράσεις, είπατε στο όνομα της πανδημίας και της προστασίας να κάνετε προσλήψεις σε κείνο τον κλάδο που μπορεί να παίξει το ρόλο μπαλαντέρ και για όλους τους υπόλοιπους. Μ΄ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια! 50 μόνιμους αστυνομικούς και τους ρίχνουμε για καταστολή των αντιδράσεων σ΄όποιον κλάδο χρειαστεί.

Βολικός ο Covid_19!

Ευφυές για σας!

Αναμενόμενο για μας και το αναμενόμενο δεν είναι ευφυές!

Ο αυταρχισμός σας θα γυρίσει μπούμερανγκ.     

 Ξέρουμε κι εμείς να προασπίζουμε τα συμφέροντά μας, Κυρίες και Κύριοι, που για τους μόνους για τους οποίους αφήνετε πόρτες ανοικτές και προσφέρετε πλουσιοπάροχα «ανάσες» είναι οι επενδυτές σας                                                                                                                                               

    Κ.Γ.